Τα βήματα για τη σύνδεση αυτόνομης ή κεντρικής θέρμανσης είναι κοινά και σχετικά απλά:

Το πρώτο βήμα είναι να επιβεβαιώσουμε πως υπάρχει ενεργό δίκτυο φυσικού αερίου στη διεύθυνση που μας ενδιαφέρει.

Στην περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με το φυσικό αέριο, πραγματοποιείται ραντεβού από συνεργάτη μας στην οικία σας ώστε να γίνει αυτοψία του χώρου και να σας δώσει την βέλτιστη οικονομοτεχνική προσφορά σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Στη συνέχεια και εφόσον αποδεχτείτε την προσφορά που ο συνεργάτης μας θα παρουσιάσει και αναλύσει στο χώρο σας, καταθέτουμε την αίτησή σας στην ΕΔΑ Αττικής για να τοποθετηθεί ο μετρητής αερίου ενώ παράλληλα γίνεται και η αίτηση στον πάροχο φυσικού αερίου.

Μόλις τοποθετηθεί ο μετρητής του αερίου, μπορούμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες για την αυτονόμηση του διαμερίσματός σας με λέβητα συμπύκνωσης φυσικού αερίου ή την αλλαγή του κεντρικού συστήματος θέρμανσης της πολυκατοικίας σας για τη λειτουργία με φυσικό αέριο.

Όταν πλέον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες, κλείνουμε ραντεβού με την ΕΔΑ Αττικής ώστε να ελεγχθεί και να ενεργοποιηθεί τελικά η παροχή σας.

Στην Economy Green Energy αναλαμβάνουμε όλη τη μελέτη και την υλοποίηση της εγκατάστασης εστιάζοντας στις ιδιαιτερότητες του κάθε έργου και τα ζητούμενα του πελάτη μας.

Αδιαπραγμάτευτη αξία μας είναι πάντοτε η ποιότητα και η τεχνική αρτιότητα της εγκατάστασης.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, κι ένας συνεργάτης μας θα σας καλέσει.