Αιχμή του δόρατος για την AERMEC αποτελεί η σειρά αντλιών θερμότητας HMI τεχνολογίας Inverter με οικολογικό ψυκτικό μέσο R32 και Ενεργειακής Κλάσης Α+++ (μεσαία κλιματική ζώνη στους 35˚C νερό βάσει EU 811/2013). Οι αντλίες θερμότητας είναι διαθέσιμες σε 7 διαφορετικούς τύπους ψυκτικής απόδοσης από 3 έως 12 kW και θερμικής από 4 έως 15kW σε μονοφασικά και τριφασικά μοντέλα.

Αποτελούν την πλέον ιδανική λύση για οικιακές εφαρμογές καθώς συνδυάζονται άψογα με όλα τα συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών (θέρμανση επιφανειών για δάπεδο-τοίχο-οροφή και Fan Coils), προσφέροντας μέγιστη απόδοση, υψηλή ποιότητα κατασκευής και ευκολία στην χρήση. Έχουν δυνατότητα παραγωγής νερού έως 60˚C για εξωτερικές συνθήκες από -25˚C κατά την χειμερινή περίοδο έως 48˚C την θερινή περίοδο και είναι κατάλληλες για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. Ο προγραμματισμός και έλεγχος της αντλίας γίνεται από εσωτερικό χειριστήριο με έγχρωμη οθόνη αφής με γραφικά, που το καθιστά εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη.

Μερικά από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά είναι:

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης & ψύξης επιφανειών ξηράς δόμησης της εταιρείας VARIOTHERM για δάπεδο με τα αναγνωρισμένα πλεονεκτήματα που προσφέρουν, καταλαμβάνουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο τόσο στην ανακαίνιση παλαιών όσο και στην κατασκευή νέων κατοικιών. Συνδυάζονται ιδανικά με τις αντλίες θερμότητας καθώς αποτελούν συστήματα χαμηλών θερμοκρασιών, προσφέροντας υψηλά επίπεδα εξοικονόμησης ενέργειας. Παράλληλα με το ίδιο σύστημα ικανοποιούνται και οι δομικές απαιτήσεις προσφέροντας στο χρήστη ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον.

Το σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ξηράς δόμησης VarioComp αποτελεί την ιδανική λύση στην ανακαίνιση παλιών κτιρίων, όπου το χαμηλό ύψος, και βάρος χωρίς χρήση τσιμεντοκονίας και ο σύντομος χρόνος υλοποίησης αποτελούν παράγοντες καθοριστικής σημασίας. Με πάχος μόνο 20mm και βάρος μόνο 25kg/m2 αποτελεί το ιδανικό σύστημα θέρμανσης χαμηλών θερμοκρασιών για εφαρμογές ανακαίνισης.

Η εφαρμογή του συστήματος πραγματοποιείται σε τρία βήματα:

Στην Economy Green Energy αναλαμβάνουμε όλη τη μελέτη και την υλοποίηση της εγκατάστασης στοχεύοντας στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε έργου και του κάθε πελάτη μας.

Αδιαπραγμάτευτη αξία μας είναι πάντοτε η ποιότητα και η τεχνική αρτιότητα της εγκατάστασης.

* Θα μας βρείτε στο Κεντρικό κατάστημα μας, στην οδό Βριλησσού 21, Αθήνα, 11476