Τον Μάιο του 1997, ο μηχανολόγος-μηχανικός Απόστολος Ευαγ. Οικονόμου (με Α.Μ.Τ.Ε.Ε. 32037) ίδρυσε την εταιρεία ηλιακών συστημάτων ECONOMY INOX ΕΠΕ, τα προϊόντα της οποίας παράγονται και διατίθενται μέχρι και σήμερα με τον πιστοποιημένο κατά SOLAR KEYMARK ηλιακό συλλέκτη υψηλών προδιαγραφών «APOLLON».

            bool(true)
        

Η γκάμα των ηλιακών θερμοσιφώνων της εταιρείας:

Είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα πρότυπα «ΕΝ 12976-2 / ISO 9459-2» και έχει μετρήσεις απόδοσης από το αναγνωρισμένο Πανευρωπαϊκό Εργαστήριο «ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» με αριθμό μητρώου συστημάτων 2121 & 2122 / 17/7/2009. Τα Ηλιακά “ECONOMY” διατίθενται τόσο στον Ελλαδικό χώρο μέσω τοπικών αντιπροσώπων, όσο και στο εξωτερικό (Μαρόκο, Ιταλία, Κροατία, Σερβία, Ουγγαρία, Μεξικό).

Από το 2000, εκ παραλλήλου με την κατασκευή και εμπορία Ηλιακών Συστημάτων (χονδρική-λιανική πώληση) καθώς και την εξαγωγική της δραστηριότητα, η εταιρεία, συνεπικουρούμενη και από τα δύο παιδιά του ιδρυτή της, δραστηριοποιείται και στο χώρο του Φυσικού Αερίου.

Πραγματοποιεί Μελέτες και εσωτερικές Εγκαταστάσεις αυτονομιών (διαμερίσματα), κεντρικών θερμάνσεων (πολυκατοικίες) και επαγγελματικών χώρων (εστιατόρια, αρτοποιεία κτλ).

Απασχολεί 33 άτομα μόνιμο προσωπικό, μεταξύ των οποίων 5 μηχανολόγους μηχανικούς , 14 εξειδικευμένους τεχνικούς-εγκαταστάτες στο τμήμα Φυσικού Αερίου, 6 τεχνικούς αερίων καυσίμων στο τμήμα service, 6 άτομα στο τμήμα πωλήσεων & 2 άτομα στο τμήμα customer service.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες